Logo Bulaja naklada
 

O NAMA
NOVOSTI
IZDANJA
NAGRADE
KONTAKTI
REGISTRACIJA
DOWNLOADS
web shop
ENGLISH

 

 


Vašu ćemo narudžbu obraditi i naručeno Vam poslati u najkraćem mogućem roku, u pravilu već sljedećeg radnog dana.

Ako ste uočili neku pogrešku, molimo vas da nas odmah obavijestite (na e-mail adresu narudzbe@bulaja.com ili telefonski na 01/4822154 ili 095-5881475, od 9-19 sati).

Također, narudžba se može otkazati prije isporuke, e-mailom ili telefonski.

 

Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljke provjeriti pošiljku vizualno i eventualna vidljiva oštećenja prijaviti poštanskom radniku, te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

 

Naručivanje pouzećem (plaćanje poštaru prilikom preuzimanja pošiljke) moguće je jedino u Hrvatskoj. Uobičajeni rok isporuke putem pošte je 2-3 radna dana u Hrvatskoj, 7 dana ili više za inozemstvo.

 

Kod plaćanja pouzećem, Hrvatska pošta zaračunava 1,83% vrijednosti ukupne narudžbe, odnosno minimalnih 5 kn, što ćete platiti poštaru prilikom preuzimanja pošiljke. To je u biti naknada identična onoj koja se plaća kod plaćanja računa u pošti i na žalost ne možemo je izbjeći.

 

Dakako, uvijek je moguće da se pošiljka na pošti zagubi, premda se to događa vrlo rijetko, osobito kod preporučenih pošiljki. Ako u roku od 7 dana (Hrvatska) ili 20 dana (inozemstvo) ne dobijete naručena izdanja, molimo vas da nas obavijestite kako bismo mogli potražiti zagubljenu pošiljku i/ili vam poslati zamjensku.

 

U slučaju neispravnosti/defektnosti bilo kojeg od naših proizvoda, bezuvjetno i odmah ćemo ga zamijeniti za ispravan, ili vam vratiti novac. Troškove zamjene (poštarina i dr.) snosimo mi.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi roditelji, staratelji ili zakonski zastupnici.

 

Bulaja naklada apsolutno i bezuvjetno poštuje privatnost svojih korisnika, te vaše podatke ni u kojoj situaciji nećemo ustupiti nekome drugome!

 

  Powered by A1